New Orleans Saints

Som fågeln Fenix reser sig ur askan efter elden så har Drew Bress och New Orleans Saints gjort något liknande efter att ha spelat som ett av ligans sämsta lag under den inledande kvarten. Nere i ett 1-4 hål efter en 17-39 kross borta i Philadelphia så var det inte många som trodde på Saints, inklusive undertecknad. Men charmen med NFL är att ingen vecka är den andre lik. Brees har återuppväckts från de döda, och har i princip själv lett laget till tre raka segrar. Brees slog själv till med 7 touchdowns senast mot Giants vilket tangerar NFL-rekordet.
 
Saints har fått igång det passanfall som vi känt igen och kan de bara få igång springspelet med Mark Ingram och C.J Spiller så kan det bli en farlig enhet. Jag vill inte ta bort något från Saints men Falcons, Colts och Giants visar inte direkt upp ett imponerade secondary.
 
Ikväll möter dock laget Tennessee Titoons som nyligen sparkat sin huvudtränare Whisenhunt vilket inte är en dröm för en rookie-QB som Mariota. Titoons har visat att inledande storvinsten mot Tampa bara var en engångsföreteelse och två av Whisenhunts tre segrar med sitt förra lag kom just i säsongspremiären. Kanske behöver han helt enkelt väldigt lång förberedelse...
Titans är helt enkelt inget bra lag och jag tror Brees kan ha ännu en stormatch ikväll och jag blir förvånad om Saints inte vinner sin fjärde raka och går upp till 5-4 och blir ett vinnande lag igen. Det känns otroligt att säga det, men samtidigt glädjande då Brees är en otroligt skön och omtyckt spelare.
 
Jag håller utkik efter en storseger i New Orleans ikväll!
 
Förresten såg ni Tyler Eifert i torsdags?
 
112 yards och 2 TDs från Brandin Cooks ikväll...